• 085-7823556
  • info@covid-controle.nl
  • Zuidoost Brabant, Nederland

Onze diensten.

Afnemen van COVID-antigeentesten (Abbott PANBIO™ COVID-19 Ag Rapid Test Device)

Wij bieden u de mogelijkheid om binnen 12 uur een COVID-antigeentest (sneltest) op locatie uit te voeren. Wij bieden zowel de mogelijkheid voor het afnemen van de antigeentest bij u op het bedrijf als bij uw medewerkers thuis, ook in de avonden en weekenden.

De antigeentest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 in neus- en keelslijm aanwezig zijn. Antigenen zijn onderdelen van het virus (meestal eiwitten) die een afweerreactie kunnen opwekken in het lichaam. De test geeft in korte tijd een uitslag; meestal na een kwartier na het opbrengen van het monster.

Begeleiding bij inventariseren, implementeren en handhaven van COVID-regels

Wij kunnen u helpen met het uitvoeren van een 0-meting omtrent de COVID-regels binnen uw bedrijf. Door het uitvoeren van deze meting kunnen wij inventariseren waar uw bedrijf en uw medewerkers behoefte aan hebben om ervoor te zorgen dat er een veilige, prettige en vooral gezonde werkplek gecreëerd wordt. Wij stellen een duidelijk en overzichtelijk reglement op dat gehanteerd kan worden als leidraad gedurende het voorkomen van het COVID-19 virus.

  • Inventarisatie huidige beleid en eventueel al eerder genomen maatregelen
  • Inventarisatie onder uw medewerkers over de huidige beleving
  • Toetsen van noodzakelijk te nemen maatregelen voor uw bedrijf. Dit kan per bedrijf variëren vanwege de grootte van het bedrijf, de branche waar het bedrijf in opereert, de specifieke wensen van het bedrijf en/of de medewerkers
  • Opstellen van een COVID-19 reglement. Indien gewenst kan dit opgesteld worden in meerdere talen en met afbeeldingen vanwege laaggeletterdheid.
  • Training geven op locatie of door middel van Teams of Skype voor het creëren van draagvlak binnen de gehele organisatie.

(Sociale) begeleiding en ondersteuning bieden voor uw medewerkers op het gebied van thuiswerken.

Werkomgevingen worden momenteel met grote inspanning aangepast voor werken op anderhalve meter afstand. De komende tijd zal ‘hybride’ werken veelal het nieuwe normaal worden: gedeeltelijk thuis en op kantoor. COVID-controle biedt ondersteuning bij het realiseren van ‘hybride werkplekken’ en zorgt ook voor het welzijn van uw medewerkers.

Wij bieden ondersteuning bij zowel de mentale als fysieke gezondheid van uw personeel. Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze NEN-regelgeving en de ARBO normeringen

Een gezonde & hygiënische werkplek creëren

Wij kunnen u helpen bij het bepalen van de juiste voorzorgsmaatregelen op het gebied van desinfectansmiddelen. Het opstellen van een hygiëne protocol in combinatie met het voorzien van de juiste middelen. Hierbij kunt u denken aan desinfectiezuilen, dispensers, mondkapjes, handgels etc. Wij hebben de overtuiging dat dit zal bijdragen aan een prettigere en schonere werkomgeving voor uw medewerkers.